ELEKTRISCH CO. VAN ZHEJIANG YOMIN, LTD

Professionele Instrumentatiefabrikanten

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certificaat
Van goede kwaliteit Keramische tegelverbindingsstukken voor verkoop
Van goede kwaliteit Keramische tegelverbindingsstukken voor verkoop
wij ontvingen de goederen met aardige verpakking en de betrouwbare kwaliteit, te verschepen gelieve volgende maand vroeger de nieuwe orde. dank.

—— M. ABD HALIM

Vooraf betaalde de metertest van STS door onze ingenieur, verrichting regelmatig volgens uw Engels Gebruikshandboek, Nince-samenwerking

—— M. Rodrigo Araujo

de nieuwe van de het spoormeter van het vormgeval DIN enige die fase 5(60) A en 3x 10(100) A aan ons gezag wordt geleverd, zijn zij zeer tevreden met de nieuwe punten. de nieuwe orden, dank zal informeren

—— M. Sathyanarayana D

Ik ben online Chatten Nu

ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD

1 2 3 4 5 6
ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : YOMIN
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 30000000-40000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 60% - 70%

Ons bedrijf werd gevestigd in 1996, is de voornaam de Elektrische Fabriek van Yueqing Yomin, veroorzaakt hoofdzakelijk Eenfasige en in drie stadia mechanische wattuurmeters, worden de producten hoofdzakelijk verkocht aan binnenlands, aangezien de de technologieinnovatie van het bedrijf, het bedrijf de vooraf betaalde wattuurmeter, multifunctionele wattuurmeter en andere nieuwe producten ontwikkelde, in 2002 veranderden zijn naam in elektrisch Co. van Zhejiang Yomin, overzee breidt Ltd zich, de bedrijfszaken door binnenlands ook, volgens de behoeften van klanten, in 2006 uit, beginnen wij veroorzaken digitale meter en analoge paneelmeter, en instrument verwante toebehoren.

 

Vandaag, elektrische is YOMIN één van belangrijke fabrikanten en exporteur in China, vooral in standaard van vooral op het gebied van instrument geworden. Wij verlenen ook de klant-gemaakte de dienst (ODM) dienst die aan speciaal de specificatievereiste van de klant met korte ontwikkelende tijd kan voldoen.

Momenteel die, hebben wij duizendenstamgasten in 60 landen over de wereld worden gevestigd. Gebaseerd op ons 20-jarig ontwerp, vervaardiging en marketing ervaringen in elektrisch veld, geloven wij sterk wij uw beste en betrouwbare partner voor altijd in deze lijn kunnen zijn.

Tot slot zouden wij de verledensteunen van onze klanten wereldwijd willen waarderen om YOMIN van vandaag te zijn. Wij denken om uw ononderbroken steun te krijgen en kunnen voor altijd uw beste en betrouwbare partner zijn.

Contactgegevens
ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Linda

Tel.: 86-577-61616258

Fax: 86-577-61616258

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)