ELEKTRISCH CO. VAN ZHEJIANG YOMIN, LTD

Professionele Instrumentatiefabrikanten

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Keramische tegelverbindingsstukken voor verkoop
Van goede kwaliteit Keramische tegelverbindingsstukken voor verkoop
wij ontvingen de goederen met aardige verpakking en de betrouwbare kwaliteit, te verschepen gelieve volgende maand vroeger de nieuwe orde. dank.

—— M. ABD HALIM

Vooraf betaalde de metertest van STS door onze ingenieur, verrichting regelmatig volgens uw Engels Gebruikshandboek, Nince-samenwerking

—— M. Rodrigo Araujo

de nieuwe van de het spoormeter van het vormgeval DIN enige die fase 5(60) A en 3x 10(100) A aan ons gezag wordt geleverd, zijn zij zeer tevreden met de nieuwe punten. de nieuwe orden, dank zal informeren

—— M. Sathyanarayana D

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Materiaal: Wij hebben 102 reeksen productie en het testen materiaal, met inbegrip van 3 productielijnen, meer dan 10 eenheden van het kaliberbepalingsapparaat zoals golf solderende machine, terugvloeiings solderende machine, automatische plaatsingsmachine, insteeklopende band, lopende band, verpakkingslijnen en enz., die allen hebben aan het productievereiste voldoen.

  ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD

   

  Materiaal: De materialen zijn in strikte overeenstemming met de vereisten van de meters en de verwerving van nationale normen, hebben wij reeds een gekwalificeerd leveranciersevaluatiesysteem, gevestigd en een reeks van testnorm ontwikkeld. Alle materialen moeten strikte test overgaan alvorens in fabriek binnen te gaan, en in productie dan gebruikt. De maatregelen zijn getroffen om vochtige en statische elektriciteit te verhinderen om de normale prestaties van de grondstoffen te verzekeren.

  ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD

   

  Ambacht: Om een verscheidenheid van elektronische meters overeenkomstig het productieproces te maken, hebben wij procesdocumenten, ontwikkeld om de kwaliteit van de producten te verzekeren.

   

  ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD

   

  Test: Wij hebben elektronisch meterlaboratorium en volledige waaier van testmateriaal, zoals EMC Materiaal (ESD, EFTB, SCHOMMELING, rf, de Impuls van Verminderingsoscillasion, ONDERDOMPELING, Impuls Huidige, Gepulseerde Voltage en enz.), Milieutestmateriaal (Afwisselende de Testkamer van de Temperatuurvochtigheid, de Apparaten van de Stoftest, Waterdicht Testapparaat, het Apparaat van de Schoktest, het Apparaat van de Trillingstest en enz.), R&D-het Testen Materiaal. Wij maken een verscheidenheid van elektronische meters overeenkomstig de test en ontwikkelen onze testdocumenten om de kwaliteit van de producten te verzekeren.

  ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD

   

  Milieu: Onze workshop behandelt een gebied van 5000 vierkante meters, productie en opslaggebiedsdekking meer dan 3000 vierkante meters.

  ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD

 • OEM / ODM

  Wij verlenen de klant-gemaakte de dienst (ODM) dienst die aan speciaal de specificatievereiste van de klant met korte ontwikkelende tijd kan voldoen.

 • R & D

  Er zijn meer dan 200 employes, 30 technici en meer dan 10 personen die concentraat bij onderzoek en de ontwikkeling.
  Tot nu, hebben wij reeds 20 octrooien en 20 auteursrechten voor software bereikt.

  Gebaseerd op het R&D-centrum, is het mogelijk voor ons aan onderzoek en ontwikkelt nieuwe modellen van slimme elektriciteitsmeter, slimme watermeter en enz.
  R&D-het Centrum omvat met inbegrip van EMC Laboratorium en Milieulaboratorium.

  ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD

Contactgegevens
ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Linda

Tel.: 86-577-61616258

Fax: 86-577-61616258

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)